Followers

ORDER FORM

ORDER DISINI..;) p/s:sila chek dengan betul email yang anda masukkan pada email address
NAMA:
Email Address:
ALAMAT UNTUK PENGHANTARAN:
POSKOD:
NO TELEFON:
PESANAN(sila catatkan kod/nama produk dan kuantiti yang anda ingin pesan):
CARA BAYARAN: transfer via maybank2u
cash deposit maybank
transfer via cimbclicks
cash deposit cimb
western union
SAYA AKAN BUAT BAYARAN DALAM MASA: 10minit selepas asmani reply email
1hari selepas asmani reply email
Choose Your Preferred Shipping Method: POS LAJU SEMENANJUNG
POS LAJU SBH&SRWK
note(jika terdapat apa2 pesanan):

SELEPAS KLIK SUBMIT ORDER, SILA TUNGGU REPLY ORDER DARI SAYA. TERIMA KASIH ;)


This contact form was created by Freedback.

D'NARS SKIN CARE




BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM...
Dengan besar hatinya saya panjatkan syukur kehadrat ilahi kerana boleh berkongsi satu produk bumiputra. Produk ini untuk anda yang ingin kan pencerahan wajah dalam masa 7 hari.

Dalam masa 7 hari In shaa Allah anda akan miliki Kulit Cerah + GeBu + Glowing Seluruh badan !!! ✿ 1000x lebih baik drp suntikan Vitamin produk yang mampu membuat kulit cerah sekata dlm masa sebulan ✿ Hot Testi: Keberkesanan yang pasti !! Tiada SIDE EFFECT + KKM approved.


SENARAI PRODUK D'NARS DAN HARGA


SET NORMAL/JERAGAT


SET JERAWAT/BERMINYAK


TONER TREATMENT

TONER COLLAGEN


KRIM KUNING @ YELLOW CREAM

MAGIC GOLD FOUNDATION



KRIM MALAM JERAWAT/BERMINYAK

KRIM MALAM NORMAL/JERAGAT

KRIM SIANG JERAWAT/BERMINYAK

KRIM SIANG NORMAL/JERAGAT

SABUN BERAS JERAWAT/BERMINYAK

SABUN KOLAGEN

SABUN BERAS NORMAL/JERAGAT

SABUN BADAN


TERBARU
SILKY GOLD FOUNDATION
(UTK KULIT BERMINYAK-OIL CONTROL)
RM39.90

Cara penggunaan..KULIT NORMAL/ JERAGAT

siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim
4. apply foundation/ compact powder

malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic night krim/ krim ku-neng


Cara penggunaan..KULIT JERAWAT/ BERMINYAK

siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim

malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas) or toner treatment
(selang selikan toner treatment dgn krim malam, tak boleh pakai sekaligus)

tak kan muka je nak cerah halus, mulus kan? mesti la badan pun nak cerah halus mulus sekali... jadi setiap kali mandi guna la sabun badan. penggunaan setiap hari akan membuatkan kulit badan cerah halus seperti kulit bayi.... semua stretchmark time pregnen, kat paha, punggung perut lengan tu semua in shaa Allah akan hilang. ;)

Bagaimana pula dengan harga nye ? ..RM59.90...hehe.Mampu milik kan?
Jika anda berminat nak dapatkan skincare ni , boleh isi borang order kat atas blog ni 
atau terus sms/whatsapp mek siti di 0164158269 sekarang.

kalau berminat untuk jadi agent pun boleh... boleh terus sms/whatsapp ya.


No comments: