Followers

ORDER FORM

ORDER DISINI..;) p/s:sila chek dengan betul email yang anda masukkan pada email address
NAMA:
Email Address:
ALAMAT UNTUK PENGHANTARAN:
POSKOD:
NO TELEFON:
PESANAN(sila catatkan kod/nama produk dan kuantiti yang anda ingin pesan):
CARA BAYARAN: transfer via maybank2u
cash deposit maybank
transfer via cimbclicks
cash deposit cimb
western union
SAYA AKAN BUAT BAYARAN DALAM MASA: 10minit selepas asmani reply email
1hari selepas asmani reply email
Choose Your Preferred Shipping Method: POS LAJU SEMENANJUNG
POS LAJU SBH&SRWK
note(jika terdapat apa2 pesanan):

SELEPAS KLIK SUBMIT ORDER, SILA TUNGGU REPLY ORDER DARI SAYA. TERIMA KASIH ;)


This contact form was created by Freedback.

CATALYST PRODUCT

BEST SELLER!

Catalyst Virgin Coconut Oil (VCO) - 60 Softgel


RM 39.90

cara pengambilan VCO SG :

2 kali sehari (1x pagi & 1x malam)
ia dalam bentuk kapsul lembut yg mudah ditelan
boleh disapu ke muka 2/3 kali seminggu sebelum tidur
(cucuk kapsul lembut guna jarum)

HILANGKAN SELULIT / STRETCHMARK ANDA DENGAN VCO!

Stretchmark / regangan kulit / selulit akan berlaku pada wanita yang hamil. Ia kan bermula pada 4/5 bulan kehamilan berbentuk parut-parut putih / kemerahan pada perut / lengan / paha / punggung / payudara. Kesan ini juga akan muncul sekiranya berat badan turun secara mendadak. Produk VCO boleh menyelesaikan masalah anda!

Cadangan majalah mingguan wanita : sapukan krim yang mengandungi kolagen atau pelembab, vitamin A dan E serta minyak kelapa dara untuk menjaga keanjalan dan kekenyalan kulit serta mengurangkan kekeringan pada kulit yang mengalami peregangan. Sapukan krim pada kulit setiap hari pada kulit bermasalah. Oleh itu, jangan ragu-ragu lagi untuk mendapatkan :

Virgin Coconut Oil (Pure Oil) – RM 39.90
Catalyst VCO Softgel – RM 39.90
untuk order sms ke 019-4528269-siti asmani
Collagen Premium
15 sachet/box
rm59.90
Catalyst collagen adalah sejenis protein anti penuaan jangka panjang. ia membantu membaikpulih dan meningkatkan ketegangan dan kelembutan kulit, mengurangkan garis penuaan dan kedutan. collagen membantu memberikan kulit anda kekuatan, fleksibiliti dan kelembutan. ia juga membantu anda memperoleh wajah yang lebih menyerlah dengan tampak lebih muda dan segar. collagen sebenarnya adalah sejenis protein yang membantu dalam menghubungkan tisu-tisu didalam tubuh anda termasuk tulang, gigi, tendons dan kulit.
jadi dapatkan nya sekarang. pengambilan collagen dan vco setiap hari sangat baik untuk mendapatkan kulit licin berseri.

Natural Fibre Drink
15 sachet/box
Rm 59.90

Catalyst Natural Fibre Drink adalah rumusan terbaru untuk membantu kesihatan sistem penghadaman. Mengandungi fruktan yang merupakan serat buah-buahan yang mudah larut di dalam air. Garam tisu biokimia yang terdapat di dalam Catalyst Natural Fibre Drink bertindak khusus membantu memerangkap gula berlebihan dan dengan itu menurunkan kadar kandungan gula dalam kencing dan darah (sekaligus merawat masalah kencing manis) dan mengikat lemak-lemak dari dalam perut, melancarkan peredaran darah dalam badan serta menyihatkan dan menguatkan jantung.


MindStar(Natural Drink for Brain  Booster)
15 sachet/box
rm59.90
Mindstar adalah sediaan sumber nutrisi yang membantu meningkatkan fungsi otak dan keupayaan otak serta membantu meningkatkan daya ingatan. Mindstar juga adalah merupakan makanan tambahan yang direka bagi menyihatkan serta mencerdaskan minda anda. Ia berfungsi sebagai vitamin dalam membantu anda supaya lebih fokus, lebih daya ingatan dan tumpuan seterusnya memberikan anda lebih produktiviti, kehidupan yang lebih menggembirakan dan lebih sihat.Mexorea
15 sachet/box
rm40.00
Mexorea  membantu mengatasi masalah keputihan dan kegatalan yang mana ia sering dialami oleh kaum wanita. Mexorea juga  boleh melegakan penyakit senggugut. Ia juga membantu untuk menstabilkan hormon wanita serta meningkatkan ghairah sexual wanita. Mexorea merupakan pemakanan tambahan yang dapat mengatasi masalah dalaman wanita. Kecantikan dalaman wanita adalah amat penting untuk mengekalkan kesihatan yang berpanjangan dan kesihatan dalaman itu dapat dilihat sehingga terpancar menampakkan kecantikan tubuh. Mexorea bukanlah makanan tambahan bersifat segera, ia direka khas untuk merangsang gaya hidup sihat dan aktif apabila digunakan secara berkal dan konsistem berserta pemakanan seimbang dan senaman ringan.