Followers

ORDER FORM

ORDER DISINI..;) p/s:sila chek dengan betul email yang anda masukkan pada email address
NAMA:
Email Address:
ALAMAT UNTUK PENGHANTARAN:
POSKOD:
NO TELEFON:
PESANAN(sila catatkan kod/nama produk dan kuantiti yang anda ingin pesan):
CARA BAYARAN: transfer via maybank2u
cash deposit maybank
transfer via cimbclicks
cash deposit cimb
western union
SAYA AKAN BUAT BAYARAN DALAM MASA: 10minit selepas asmani reply email
1hari selepas asmani reply email
Choose Your Preferred Shipping Method: POS LAJU SEMENANJUNG
POS LAJU SBH&SRWK
note(jika terdapat apa2 pesanan):

SELEPAS KLIK SUBMIT ORDER, SILA TUNGGU REPLY ORDER DARI SAYA. TERIMA KASIH ;)


This contact form was created by Freedback.

Thursday, April 7, 2011

rawatan kecantikan dari dalam.....DR-II

assalamualaikum dan selamat pagi...kira pagi lagi la ni ya...hari ni rasa berkobar-kobar semangat nak kongsi sedikit kebaikan produk DR-II dari HERBA PRIMA MARKETING(HPM). hari ni dah masuk satu tahun empat bulan saya menjadi pengedar produk-produk kesihatan HPM yang diasaskan oleh Doktor pakar sakit puan Datuk DR Rozmey CikDin atau lebih dikenali sebagai DDR. al kisahnya saya jadi pengedar HPM ni sebab nak kuruskan badan yang banyak lemak. masa tu berat 64kg. diet punya diet tak hengat dunia, tinggal la 50 kg. siap jadi testimoni lagi. dan Alhamdulillah dapat jugak side income;)
wajah baru jusmate5

saya sebelum dan selepas menggunakan jusmate5

tup-tup hari ni terjatuh cinta pulak dengan jus DR-II ni. jus ni adalah vitamin untuk mencantikkan dan menggebukan kulit. selain tu untuk hilangkan parut-parut kat muka dan badan. orang kata, rawatan dari dalam tu  lebih baik dari dok tenyeh segala macam kosmetik kat kulit kita ni...mesti semua nak muka yang flawless kan. tanpa secoet pon parut kat muka macam artis korea nun. hihi

Isi kandungan DR-II ni hanya terdiri dari bahan aktif dan asli seperti ekstrak astaxantin, hydrosalate marine collagen, dan acerola extract powder. Ia diadun dalam bentuk serbuk menggunakan teknologi nano. jadi bila kita minum, benda ni mudah diserap oleh sel-sel badan kita. saya suka letak je serbuk DR-II ni kat bawah lidah macam makan gula-gula. Benda ni mudah serap kat bawah kapilari lidah. rasanya macam oren.

okey bila anda guna jus ni anda pasti mengalami sensasi dunia kejelitaan DR-II. ni la masanya untuk tampil dengan kulit cerah dan lembut tanpa sebarang penggunaan alat kosmetik yang boleh merosakkan kulit muka.

wajah baru dr-2

 Jus dR-II adalah 50 x lebih baik dan kuasa dari injeksi vitamin C + kolagen. Dalam masa 2 minggu anda sudah menikmati keajaiban nya !!!!!!!

ni salah seorang pengguna DR-II dari group asmani.Najah yang cantik jelita.;).najah wakil di johor bahru.pengedar sah hpm.http://najasyakila.blogspot.com/p/product.html

dan ni syarifah. juga wakil di johor bahru,pasir gudang.



dan ini saya yang tak berapa nak cantik.kui3.

kalau nak tengok testimoni yang lain klik bawah ni


kalau nak buat pesanan klik bawah ni ok

OK THANK YOU!!!!!



2 comments:

Najah SHakiLa said...

Salam kak siti
wah..ada gambar kita la..malu, >.<

Alhamdulillah..dh masuk kotak yg ketiga..Kulit Najah makin licin

Adik lelaki najah pown dh try..
dan Alhamdulillah,setelah habes 1 kotak..skin dye dh Ok ciket..Parut jerawat di mukanya dah kurang..Biji2x kecil pown xbanyak dah
....
=)

siti asmani abdullah said...

tahniah najah...teruskan penggunaan yup dear...;)