Followers

ORDER FORM

ORDER DISINI..;) p/s:sila chek dengan betul email yang anda masukkan pada email address
NAMA:
Email Address:
ALAMAT UNTUK PENGHANTARAN:
POSKOD:
NO TELEFON:
PESANAN(sila catatkan kod/nama produk dan kuantiti yang anda ingin pesan):
CARA BAYARAN: transfer via maybank2u
cash deposit maybank
transfer via cimbclicks
cash deposit cimb
western union
SAYA AKAN BUAT BAYARAN DALAM MASA: 10minit selepas asmani reply email
1hari selepas asmani reply email
Choose Your Preferred Shipping Method: POS LAJU SEMENANJUNG
POS LAJU SBH&SRWK
note(jika terdapat apa2 pesanan):

SELEPAS KLIK SUBMIT ORDER, SILA TUNGGU REPLY ORDER DARI SAYA. TERIMA KASIH ;)


This contact form was created by Freedback.

Tuesday, April 2, 2013

jom kurus dengan shape plus

Assalamualaikum..

1 lagi hot produk yang sangat-sangat berkesan untuk turunkan berat badan, jom kurus kan badan dengan shape plus.

apa yang istimewa sangat dengan shape plus ni?
shape plus ni yang istimewanya rasanya seperti jus epal. tak de rasa pahit, loya, terlalu masam dan lain-lain rasa yang tak boleh ditelan.

saya juga amalkan shape plus. macam tak percaya, 5 hari minum shape plus, kurang 2 kg. ingatkan timbang kat rumah rosak, pergi tesco dan timbang dengan timbang elektronik tu pun sama, kurang 2kg... baru la percaya... sorang pelanggan saya pulak, tukang kek, tukang masak, kalau dia masak atau buat kek mesti dia nak makan. 10 hari guna shape plus, berat kurang 5 kg. itu  la istimewanya shape plus, walaupun makan nasi hari- hari, tak perlu diet karbo, automatik selera berkurangan. hanya perlu minum sebanyak mungkin air bergantung pada berat badan kita. cuma saya sarankan ambik banyak buah-buah dan serat.






berminat. macamana ya nak order?
boleh isi borang order kat atas blog, atau terus sms/whatsapp hp saya 0164158269
1 kotak rm120, beli 2 kotak, free 1 kotak.

pos laju: 1 kotak free pos
3 kotak rm9

created by asmani

1 comment:

James Parker said...

Hi All

You guys should take Green Coffee Bean Extract Fat Burner to Lose weight.
It's approved by Malaysia Ministry Of Health and 100% halal.
Its suitable for vegetarians.
www.malaysiafatburner.com