Followers

ORDER FORM

ORDER DISINI..;) p/s:sila chek dengan betul email yang anda masukkan pada email address
NAMA:
Email Address:
ALAMAT UNTUK PENGHANTARAN:
POSKOD:
NO TELEFON:
PESANAN(sila catatkan kod/nama produk dan kuantiti yang anda ingin pesan):
CARA BAYARAN: transfer via maybank2u
cash deposit maybank
transfer via cimbclicks
cash deposit cimb
western union
SAYA AKAN BUAT BAYARAN DALAM MASA: 10minit selepas asmani reply email
1hari selepas asmani reply email
Choose Your Preferred Shipping Method: POS LAJU SEMENANJUNG
POS LAJU SBH&SRWK
note(jika terdapat apa2 pesanan):

SELEPAS KLIK SUBMIT ORDER, SILA TUNGGU REPLY ORDER DARI SAYA. TERIMA KASIH ;)


This contact form was created by Freedback.

Sunday, March 6, 2011

MACAMANA NAK PILIH WARNA BEDAK YANG SESUAI.

assalamualaikum ..
ramai yang tak tahu dan was-was bila nak pilih kaler yang sesuai dengan tone kulit wajah masing-masing..jadi kat bawah ni adalah gambar warna bedak.warna bedak dalam gambar ni memang sebijik dengan warna sebenar.sebab gambar nya jelas.


kod 01(creampeach)-untuk kulit putih kemerahan.contoh artes kulit macam nora danish.atau kulit chinese sikit.
kod 02(sawoyellow)-untuk kulit putih kuning.contoh artes macam pelakon drama nora elena atau sawoyellow ni saya biasa guna untuk highlight dibawah mata.untuk tutup lebam bawah mata.
kod 03(natural buff)-ni warna kebanyakan kulit org melayu.untuk kulit sawo matang..kulit ala2 liyana jasmay,fara fauzana fafau boleh guna warna ni.
kod 04(honey)-warna honey ni untuk kulit hitam manis macam vanida imran,sheryl samad boleh ambik honey.....
kod 05(Mocha)-saya tak syorkan ambik ni sebab terlalu gelap.leh jadi kulit negro nnti kalau pakai satu muka.kalau nk buat shading bawah dagu boleh la-tp yg ni soldout ya.

senang kan nak sesuaikan warna dengan kulit sebab ada banyak pilihan warna.jadi tak ada masalah lagi kan lepas ni bila nak pilih warna yang sesuai..atau kalau mintak saya tolong suggest warna yang suitable,boleh add facebook saya dan tag nama saya di gambar anda.insyaallah saya akan berikan yang terbaik untuk kamu semua...terimakasih atas sokongan.;)


created by asmani

1 comment:

Mrs. Asida said...

Thanks for the info.. :)