Followers

ORDER FORM

ORDER DISINI..;) p/s:sila chek dengan betul email yang anda masukkan pada email address
NAMA:
Email Address:
ALAMAT UNTUK PENGHANTARAN:
POSKOD:
NO TELEFON:
PESANAN(sila catatkan kod/nama produk dan kuantiti yang anda ingin pesan):
CARA BAYARAN: transfer via maybank2u
cash deposit maybank
transfer via cimbclicks
cash deposit cimb
western union
SAYA AKAN BUAT BAYARAN DALAM MASA: 10minit selepas asmani reply email
1hari selepas asmani reply email
Choose Your Preferred Shipping Method: POS LAJU SEMENANJUNG
POS LAJU SBH&SRWK
note(jika terdapat apa2 pesanan):

SELEPAS KLIK SUBMIT ORDER, SILA TUNGGU REPLY ORDER DARI SAYA. TERIMA KASIH ;)


This contact form was created by Freedback.

Saturday, February 12, 2011

CONTEST BINTANG RONASUTRA


Assalamualaikum ladies and girls! ♥ ♥ ♥

CONTEST BINTANG RONASUTRA diadakan adalah untuk menghargai pelangan yang membeli produk ronasutra dgn saya.pelangan yang bertuah yang menyertai contest ni akan mendapat hadiah sngt2 menariks..;)
hadiahnya mestilah produk ronasutra kan!!!so sape2 nk dapat ronasutra free boleh la join contest ni.mane la tau boleh menang kan.;)

ok syarat-syarat CONTEST BINTANG RONASUTRA ialah seperti berikut:-

1)ladies or girls sahaja
2)follow this blog.klik follow pada sebelah kiri blog
3)terbuka kepada pelangan siti asmani sahaja.(pernah membeli produk ronasutra dgn saya)
4)pemenang dipilih berdasarkan undian terbanyak (nnti kita cerita mcmana cara nk undi)
5)Hantar gambar seperti contoh dibawah menggunakan kreativiti sendiri.mestilah mempamerkan bedak ronasutra.gambar mestilah sebelum dan selepas menggunakan bedak ronasutra.;)



CARA-CARA NAK HANTAR GAMBAR
1)ambil gambar sebelum dan selepas menggunakan ronasutra
2)cantumkan menjadi satu seperti gambar diatas
3)attach kan ke email
4)email ke mohasmani@gmail.com
5)sertakan butiran berikut:
nama:
umur:
alamat:
no telefon:
pendapat anda tentang ronasutra:
(alamat & no telefon anda akan dirahsiakan)
6)tempoh menghantar gambar bermula 14/2/2011 sehingga 15/3/2011

CARA-CARA MENGUNDI PESERTA CONTEST!!
undian bermula 15/3/2011 sehingga 30/3/2011
1)follow this blog-klik follow pada sebelah kiri blog
2)komen dibawah post "SAYA UNDI (NAMA PESERTA)"-contoh;- saya undi sofea.

selamat mencuba!!!;)

6 comments:

Mrs. Asida said...

wah bestnya.. nak join ler nanti..edit2 gambar dulu..

:)

siti asmani abdullah said...

mrs asida:jom la join...hadiah menariks

Mrs. Asida said...

Asid dah hantar email.. btw.. post komen untuk vote tuh, kengkawan post komen kat fb yer? ke Asid kena buat entry kat blog?

siti asmani abdullah said...

ok tq nnti dh smpai tarikh last hantar gambar sy akan upload di blog dan boleh invite kwn2 untuk vote dgn coment di bawah entry.

Mrs. Asida said...

Salam,

dah ada gambar tak? nak invite pengundi ni.. hehe

siti asmani abdullah said...

blog dh update dh.